A transzzsír ellenes összefogás támogatói

_1_.png

_2_.png_3__.png

_4.png

Ajánljuk

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Címkék

allergének (1) anyatej (1) Bánki Erik (1) bevizsgált (1) bevonómassza (1) Bonbonetti (2) csoki (1) csokinyuszi (1) csokitojás (1) csokoládé (1) Delma (2) Dr. Pados Gyula (1) Dr Simonyi (1) édesség (3) egészség (1) egészséges (1) egészséges étkezés (1) egészséges táplálkozás (2) egészségkárosító (1) élelmiszer (8) élelmiszerek (1) élelmiszergyártók (1) élelmiszer jelölés (1) élelmiszer rendelet (1) élettani hatás (1) elhízás (5) előrecsomagolt élelmiszerek (1) érrendszer (6) érrendszeri betegségek (1) ételízesítő (2) étrend (1) Európai Bizottság (1) fehérje (1) flavonoid (1) Flóra (2) főzés (4) főzés vásárlás (3) gasztronómia (1) gyermekek táplálkozása (1) gyorséttermek (1) gyümölcs (1) hal (1) HDL (1) helyes táplálkozás (1) hidrogénezés (2) hús (1) húsvét (1) húsvéti nyúl (1) infarktus (4) kakaóvaj (1) kakóbab (1) kardiológia (1) kardiovaszkuláris (1) koleszterin (9) koleszterinszint (9) koleszterin csökkentés (1) konyha (1) LDL (2) Liga (1) lipidológia (2) magyar termék (1) Magyar Tudományos Akadémia (1) majonéz (1) margarin (5) menü (1) mesterséges transzzsír (1) Molnár Kálmán (1) mozgás (1) Nébih (1) Nestlé (1) növényi olajok (1) OÉTI (6) olajok (1) Őri Ágnes (1) otthon készíthető (1) Prof.Császár Albert (1) QR kód (1) Ráma (2) rizikófaktor (1) rossz koleszterin (1) salátaöntet (2) Sánta Sándor (1) sütés (4) sütőolaj (1) szabadgyökök (1) szavatossági idő (1) szénhidrát (1) Szent Imre Kórház (1) szív (5) szív-és érrendszeri betegségek (4) szív-és érrendszeri megbetegedések (1) szív- és érrendszeri (1) szív- és érrendszeri betegségek (1) szívbarát (1) szívügyünk (3) szív és érrendszer (3) Szócska Miklós (1) természetes transzzsír (1) Tesco (1) tfa (2) TFA (8) törvény (1) transzzsír (20) transzzsírfogyasztás (1) transzzsírsav (7) transzzsírsav tartalom (1) transzzsírtartalmú ételek (1) transzzsírtartalom (1) transzzsír mentes (1) transzzsír rendelet (5) Unilever (3) uniós rendelet (1) Univer (1) vásárlás (4) vérnyomás (4) WHO (2) zöldség (1) zsíok (1) zsír (4) zsírok (3) zsírsav (3) Címkefelhő

A hagyományos magyar ételízesítők megfelelnek a tervezett transzzsír szabályozásnak!

2013.07.25. 00:10 Szerző: szívügyünk

Az Univer Product Zrt. által gyártott, a magyar gasztronómiai hagyományok szerves részét képező Univer ételízesítők megfelelnek a hamarosan életbe lépő szigorú magyarországi transz-zsírsav szabályozásnak.

Az idén fennállásának 65. évfordulóját ünneplő kecskeméti székhelyű Univer hazánk egyik meghatározó élelmiszeripari vállalkozása. Az Univer Cégcsoport tagjaként alapításától 100%-ban magyar tulajdonban van, mely komoly lokálpatrióta elkötelezettséggel párosul. A vállalkozás legendás ételízesítőinek – Univer Majonéz, Mustár, Ketchup, salátaöntetek, Piros Arany, Erős Pista, Gulyáskrém, hagymakrémek -, és egyéb termékeinek – bébiételek, prémium lekvárok, paradicsom alapú készítmények, gyümölcslevek – alapanyagainak döntő többségét hazai termelőktől szerzi be. Így ad a cég magyar őstermelő családok százainak évtizedek óta biztos megélhetést, egyúttal biztosítva a fogyasztók számára a napérlelte magyar zöldségek és gyümölcsök ízét, szigorúan ellenőrzött minőségét.

Az Univer ételízesítői transz-zsírsav tekintetében biztonságosak. Ez azt jelenti, hogy ha fogyasztóink az általunk gyártott bármely Univer ételízesítőt vásárolják, biztosak lehetnek abban, hogy a termék megfelel az életbe lépő, szigorú transz-zsírsav határértéken alapuló előírásoknak. Ez az állítás igaz a termékek jellegénél fogva növényi olajat tartalmazó ételízesítőinkre – majonézek és salátaöntetek – is. Fontos kiemelnem, hogy ez a biztonságos transz-zsírsav állapot a múltban is mindig fennállt; ételízesítőinken nem szükségesek beltartalmi változtatások az új, szigorú törvényi szabályozás miatt. Cégünk ételízesítőiben sem most sem a múltban nem használt hidrogénezett növényi olajokat.” - mondta el a népegészségügyi kampány támogatásának bejelentése alkalmából adott nyilatkozatában Avramucz Attila, az Univer Product Zrt. vállalati kapcsolatok igazgatója.

 univer cikkkfoto1.jpg

komment

Címkék: salátaöntet ételízesítő magyar termék transzzsír

Videók

süti beállítások módosítása