A transzzsír ellenes összefogás támogatói

_1_.png

_2_.png_3__.png

_4.png

Ajánljuk

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Címkék

allergének (1) anyatej (1) Bánki Erik (1) bevizsgált (1) bevonómassza (1) Bonbonetti (2) csoki (1) csokinyuszi (1) csokitojás (1) csokoládé (1) Delma (2) Dr. Pados Gyula (1) Dr Simonyi (1) édesség (3) egészség (1) egészséges (1) egészséges étkezés (1) egészséges táplálkozás (2) egészségkárosító (1) élelmiszer (8) élelmiszerek (1) élelmiszergyártók (1) élelmiszer jelölés (1) élelmiszer rendelet (1) élettani hatás (1) elhízás (5) előrecsomagolt élelmiszerek (1) érrendszer (6) érrendszeri betegségek (1) ételízesítő (2) étrend (1) Európai Bizottság (1) fehérje (1) flavonoid (1) Flóra (2) főzés (4) főzés vásárlás (3) gasztronómia (1) gyermekek táplálkozása (1) gyorséttermek (1) gyümölcs (1) hal (1) HDL (1) helyes táplálkozás (1) hidrogénezés (2) hús (1) húsvét (1) húsvéti nyúl (1) infarktus (4) kakaóvaj (1) kakóbab (1) kardiológia (1) kardiovaszkuláris (1) koleszterin (9) koleszterinszint (9) koleszterin csökkentés (1) konyha (1) LDL (2) Liga (1) lipidológia (2) magyar termék (1) Magyar Tudományos Akadémia (1) majonéz (1) margarin (5) menü (1) mesterséges transzzsír (1) Molnár Kálmán (1) mozgás (1) Nébih (1) Nestlé (1) növényi olajok (1) OÉTI (6) olajok (1) Őri Ágnes (1) otthon készíthető (1) Prof.Császár Albert (1) QR kód (1) Ráma (2) rizikófaktor (1) rossz koleszterin (1) salátaöntet (2) Sánta Sándor (1) sütés (4) sütőolaj (1) szabadgyökök (1) szavatossági idő (1) szénhidrát (1) Szent Imre Kórház (1) szív (5) szív-és érrendszeri betegségek (4) szív-és érrendszeri megbetegedések (1) szív- és érrendszeri (1) szív- és érrendszeri betegségek (1) szívbarát (1) szívügyünk (3) szív és érrendszer (3) Szócska Miklós (1) természetes transzzsír (1) Tesco (1) tfa (2) TFA (8) törvény (1) transzzsír (20) transzzsírfogyasztás (1) transzzsírsav (7) transzzsírsav tartalom (1) transzzsírtartalmú ételek (1) transzzsírtartalom (1) transzzsír mentes (1) transzzsír rendelet (5) Unilever (3) uniós rendelet (1) Univer (1) vásárlás (4) vérnyomás (4) WHO (2) zöldség (1) zsíok (1) zsír (4) zsírok (3) zsírsav (3) Címkefelhő

A hagyományos magyar ételízesítők megfelelnek a tervezett transzzsír szabályozásnak!

2013.07.25. 00:10 Szerző: szívügyünk

Az Univer Product Zrt. által gyártott, a magyar gasztronómiai hagyományok szerves részét képező Univer ételízesítők megfelelnek a hamarosan életbe lépő szigorú magyarországi transz-zsírsav szabályozásnak. Az idén fennállásának 65. évfordulóját ünneplő kecskeméti…

komment

Címkék: salátaöntet ételízesítő magyar termék transzzsír

Az egészségvédelem nálunk vállalati érdek!

Az Unilever termékei évek óta megfelelnek a WHO előírásainak

2013.07.24. 10:23 Szerző: szívügyünk

Az Unilever által forgalmazott margarinok transzzsírsav-tartalma alatta van az Egészségügyi Világszervezet (WHO)által javasolt határértéknek, mivel a termékeket már évtizedek óta nem hidrogénezett növényi olajjal készítik. Az Unilever emiatt üdvözli az uniós és hazai…

komment

Címkék: vásárlás szív koleszterin sütés vérnyomás zsírok margarin érrendszer zsírsav koleszterinszint Liga Unilever WHO Molnár Kálmán főzés vásárlás Ráma Delma Flóra

Nézze meg a legveszélyesebb transzzsír tartalmú élelmiszerek listáját!

A magas transzzsírsav tartalmú ételek hosszú távú, túlzott mértékű fogyasztása szívrohamot, agyvérzést, meddőséget és többféle szív- és érrendszeri betegség okoz.

2013.07.23. 00:30 Szerző: szívügyünk

A Szívügyünk Blog összegyűjtötte az OÉTI hivatalos élelmiszer-analitikai eredményeiből a legnagyobb százalékban transzzsírokat tartalmazó élelmiszerek listáját. Tájékozódjon, és vásárlásai során válasszon olyan termékeket, amelyek gyártói vállalták, hogy megfelelnek az…

komment

A transzzsírok veszélyesek a szívre, tönkreteszik az ereket, szívinfarktust okoznak

Dr Simonyi Gábor, a Szent Imre Kórház anyagcsere központjának osztályvezető főorvosa

2013.07.22. 12:01 Szerző: szívügyünk

komment

Címkék: elhízás szív koleszterin élelmiszer infarktus érrendszer koleszterinszint transzzsírsav Szent Imre Kórház transzzsír szív-és érrendszeri betegségek lipidológia Dr Simonyi

Videók

süti beállítások módosítása